1415 dagboek 14 09 21 affiche

Griezelig Goed!

Internationale topartiesten vliegen metershoog door de lucht, zijn super lenig, knotsgek komisch en balanceren als de beste. Alles is onderdeel van een spannend verhaal. Want in 'Hotel chez Nico' spookt het. De gasten hebben het eerst niet in de gaten en vertonen hun kunsten alsof er niets aan de hand is. Maar dan slaat de klok twaalf… uit alle hoeken en gaten komen ze... de geesten van het Wintercircus. Ze jagen de gasten de stuipen op het lijf. Hoe dit afloopt? Dat zag je in Griezelig Goed!

Klik hier voor een filmpje van Griezelig Goed!

Naar het tourneedagboek van Arlette Hanson.

Maak kennis met de medewerkers.

Winnaars van de Wintercircus Martin Hanson Publieksprijs 2014/2015.

Uniek: vijf voorstellingen van Griezelig Goed! hadden live audiodescriptie en waren daardoor toegankelijk voor blinden en slechtzienden! Klik hier voor informatie over Komt het zien, komt het horen!

Anaelle

Frankrijk 

Anaelle is super lenig

African Dream Circus

Ethiopië 

De vier Ethiopische acrobaten springen en duiken door hoepels. Klein en groot, hoog en laag, ondersteboven, met salto's en flicflacs. En dat alles met een enorm aanstekelijk Afrikaans enthousiasme

Zuzana Smaha

Tsjechië 

Vliegende honden! De Border Collies Inek en Feeck springen metershoog om frisbees in de lucht te vangen. En ze zijn absolute kampioenen in slalommen. De vrolijkste hondenact sinds j

Duo Belui

Spanje 

Isabel en Luigi zijn knotsgek. Ze zijn niet een beetje komisch, nee ze zijn súper komisch. Clownerie waar iedereen, jong én oud, om moet lachen. Echt waar!

Duo Musa

Nederland 

Prachtige luchtacrobatiek aan de strapaten van het Nederlands/Keniaanse Duo Musa. Krachtig en romantisch. 't Lijkt wel een sprookje, zo mooi.

Evgeny Slepukhin

Rusland 

Met de act 'sleepwalker' studeerde draadkunstenaar Evgeny dit jaar af aan de circusschool in Moskou. Afgelopen zomer aan 't werk in Dubai en nu zijn Europese premi

African Dream Circus

Ethiopië 

Voor hun fameuze passage aan de Chinese Mast staat deze groep acrobaten vermeld in de Guinness World Records! Dus: komt dat zien in Wintercircus Martin Hanson.

circusorkest

Nederland 

Vincent van Lent: orkestleider
saxofoons en multi-instrumentalist
Willy van de Pol: trombone/euphonium
Jurgen van Nijnatten: trompet
Bas Bons: toetsen
Kris Tiemens: basgitaar
Dennis Smits: slagwerk

Philipp - Jarno - Johnny

Denemarken 

Deze 3 studenten uit Nederland, Duitsland en Denemarken van Codarts Circusarts hebben een waanzinnige act waarbij ze metershoog door de lucht vliegen. Ongelooflijk! Ja, Griezelig Goed dus!

Heidi Spindler

Duitsland 

Paarden en pony's op het toneel van het theater... kan dat? Jazeker, dat kan! Nado en Chagall zijn Arabische hengsten. De minipony's heten Al en Bundy.

Salim

Kenia 

Stapel zes stoelen schots en scheef op elkaar, klauter er bovenop en maak dan op deze uiterst wiebelige toren handstanden in alle soorten en maten. E

Jofri

Nederland 

Acteur Jofri kruipt dit jaar weer in een volledig andere rol: Manusje-van-Alles. Hij is o.a. kok, klusjesman en kamermeisje. Huh...? Nee, meer verklappen we niet!

Nico

Frankrijk 

In een dorpje in Frankrijk staat Hotel chez Nico. Drie maal raden hoe de hoteleigenaar heet...

Anaelle

Frankrijk 

Zo griezelig kan hoelahoep zijn.

company

 

Alle artiesten van Griezelig Goed!

Verberg
Toon