Fraaie Fratsen!

Het was een vrolijk en verrassend circusspektakel over een pretpark, vol internationale attracties. De circuskunstenaars namen je mee in een achtbaan van emoties. Met een huivering, lach en ontroering. Modern, eigentijds én vrolijk. Fraaie Fratsen! was in december 2017 en januari 2018 te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Naar de winnaars van de publieksprijs...

Diana Vedyashkina

Het is het gelukt! De Russische Diana Vedyashkina en haar vertederende teckels komen. Tien jaar lang contact en nu matchten de agenda’s. Deze act schitterde in de beste circussen ter wereld. Enkele jaren reisden ze met giga succes met “The Greatest Show on Earth” door Amerika.

Kira & Anders

In Fraaie Fratsen! verrassen de Duitse Kira en Deense Anders met ijzersterke hand-op-hand acrobatiek en met topacrobatiek aan de Chinese mast. Een act waar enorm veel kracht en oefening voor nodig is.

Janine Eggenberger

Een poëtische combinatie uit dans en luchtacrobatiek. Janine Eggenberger is voor het eerst in Nederland te beleven. Uniek: haar trapeze draait constant. Het lijkt wel een pretpark attractie...

Olé Lehmkuhl

Draaien draaien draaien... je wordt er bijna duizelig van als Olé Lehmkuhl met zijn Cyr Wheel over het podium rolt. Een grote hoepel, acrobatische toeren, een uniek spinnenweb en prachtige ontroerende muziek. Als je het hebt over Fraaie Fratsen! is dit wel heel erg fraai en indrukwekkend.

Elza & Lucie

Met Franse charme en elegance lijken sterke staaltjes van Elza en Lucie een koud kunstje. Huiver en geniet van deze topact in Fraaie Fratsen! De dames werken niet aan een trapeze maar aan een vangstoel, in het Frans klikt dat mooier: een cadre aérien.

Michael Zandl

Je hebt mimespelers en je hebt jongleurs. De Oostenrijkse Michael combineert beide disciplines in één unieke act. Afgelopen jaar schitterde Michael bij het Scapino Ballet en nu is hij te beleven in Fraaie Fratsen!

TinTin en Agustin

De Argentijnse komische acteurs TinTin en Agustin verrassen komende winter in 'Fraaie Fratsen!' als obers van niks. Eerder kon ons publiek hen al beleven als domme boeven en een bijzonder grappige politieman en burgemeester.

Angelo Boltini Circusband

Angelo Boltin is de muzikaal leider van de circusband. Componeren, produceren, verschillende instrumenten bespelen; hij draait er zijn hand niet voor om. Logisch, de zoon van niemand minden dan wijlen Toni Boltini is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium.

Familie Togni-Barlay

De familie Togni-Barlay uit Italië is gek op lassodraaien en messenwerpen. In Fraaie Fratsen! presenteren Manuela en haar man Mike hun bijzondere vaardigheden. Zoon Mike jr. laat zien dat hij, als een ware Billy the Kid, ook zijn mannetje staat.

Pat & Kay Togni-Barlay

We verwachten het nodige gemekker van deze ondeugende tweeling! Jawel... Pat & Kay zijn twee guitige geitjes! Het liefst nemen ze hun moeder Manuela in de maling. Hoe? Dat zie je vanzelf in Fraaie Fratsen!

Martijn Martell

Hij is Europees Kampioen Ballooning Art, het ballonnenvouwen voor vergevorderden. Een act met ballonnen was 35 jaar geleden voor het laatst in het Wintercircus. Martijn blaast deze kunst letterlijk en figuurlijk nieuw leven in. DO try this at home!

Jofri

Elk jaar verrast Jofri in een ander personage. Dit jaar is hij de kok van het Fratsenland restaurant "Fratseria". Helaas voor hem heeft hij het nodige te stellen met twee obers van niks.

En nog veel meer...

Binnenkort maken we nog veel meer artiesten en acts bekend!

Uniek: ook voor publiek met een visuele beperking (met live audiodescriptie door blindentolken). Klik hier.
Verberg
Toon