voelplein - blindentolken - meet & feel
Komt het zien, komt het horen!

Wintercircus Arlette Hanson is ook toegankelijk voor visueel beperkten!

Komt het zien, komt het horen!

uniek: circustheater met blindentolken

Samen met Stichting Komt het Zien! maken wij in december 2017 / januari 2018 onze nieuwe voorstelling Fraaie Fratsen! in een aantal theaters ook weer toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

"Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien!"

Het begint in het theater op het 'voelplein' met maquettes van het decor, de attributen en rekwisieten én kennismaking met de artiesten en hun kostuums.

Tijdens de voorstelling zorgen twee blindentolken voor live audiodescriptie. Mensen die blind of slechtziend zijn, krijgen een draadloze koptelefoon en luisteren naar onze enthousiaste blindentolken Angelique en Hilbert die live vertellen wat er allemaal gebeurt. Zo hoeft niemand iets te missen!

meisje bekijkt met tast de spierballen van een Chinese acrobaat

Meer informatie? Surf naar www.komthetzien.nl (ook voor schermlezers).
Of meld je aan voor de e-mail nieuwsflits met agenda via info@komthetzien.nl

 contact facebook     contact twitter

De voorstellingen met live audiodescriptie in 2016/2017 werden mede mogelijk gemaakt met financiële steun van

blinden logo Sluyterman van Loo blinden logo VSB fonds blinden logo RCOAK blinden logo Oogfonds blinden logo LSBS blinden logo Gelderse Blindenstichting blinden logo Groningse Blindenstichting blinden logo Cappellen blinden logo Schadee

Aan de aanschaf van het audiodescriptie systeem hebben in 2014 bijgedragen: Stichting Novum (Visio), Bartiméus Sonneheerdt, Stichting Rotterdamse Blindenbelangen, KSBS, Groningse Blindenstichting, Stichting Lambers-Burger, Stichting Blinden-Penning, LSBS en alle vrienden van Stichting Komt het Zien!

Verberg
Toon