Gezellig middagje uit met elkaar!

Een gezellig middagje uit met elkaar!

Komt het zien... het circus is in de stad! Veel ouderen hebben daar mooie herinneringen aan. Maar naar mate men ouder werd, werd een bezoek aan het circus steeds lastiger. Samen met verschillende afdelingen van de Zonnebloem en Anbo hebben wij de afgelopen jaren die bezoekjes weer mogelijk gemaakt. In de donkere wintertijd genoten al honderden ouderen van onze warme gezellige voorstelling en allerlei extraatjes. Een echt middagje uit met elkaar!

ouderen 3ouderen 2

'Onze gasten hebben gister intens genoten, het was voor hen echt een dagje uit'

- Een zalige circusvoorstelling in het theater. De show duurt in totaal 2 1/4 uur en heeft een pauze.

- Wij zorgen voor plaatsen die ook bereikbaar zijn voor gasten die minder mobiel zijn.

- Een hartelijke persoonlijke ontvangst door circusdirectrice Arlette Hanson. Vragen stellen mag natuurlijk!

- Een gratis programma voor iedereen. Leuk als herinnering.

- Op de foto met de circusdirectrice en de artiesten. Iedereen apart of als groep.

- Een lekker kopje koffie en/of thee voor aanvang, in de pauze of na afloop in een speciaal voor u gereserveerd deel van de theaterfoyer. Misschien met iets lekkers erbij?

- Wilt u het uitstapje helemaal compleet maken? Dan kunnen wij de mogelijkheden voor een aansluitend diner in het theater bespreken. Een stamppotmaaltijd bijvoorbeeld.

- Blinde of zeer slechtziende gasten? Ook zij kunnen volop genieten en alles meemaken, wij hebben speciale voorstellingen voor publiek met een visuele beperking. Klik hier voor meer informatie.

ouderen 1ouderen 4

Zij gingen u voor: Zonnebloem afdeling Heerenveen, Rotterdam Groot Schiebroek, Slochteren, Hilversum-Noord, Amersfoort, Regio Rijnstroom, Arnhem, e.v.a.

 

ouderen 5

Verberg
Toon