Maak een groepsbezoek aan Wintercircus Arlette Hanson nog leuker...

kijkje achter-de-schermen

Vanuit de zaal ziet het publiek een prachtig circussprookje. Maar wat gebeurt er aan de andere kant van het toneel? Hoe ziet het er uit achter de pluchen gordijnen? Speciaal voor uw gasten kunnen wij een kijkje achter-de-schermen organiseren. Via een speciale route door het theater laten we het Wintercircus vanaf de andere kant zien.

bedrijven.opmaat achterdeschermen

hapje & drankje

Wilt u uw gasten extra verwennen? De catering van het theater biedt mogelijkheden van een eenvoudig drankje, een kop koffie met iets lekkers tot uitgebreide diners.

bedrijven.opmaat hapjeenddrankje

circusles

Jongleren, ballopen, acrobatiek. Wie wil dat nu niet proberen? Onze circuslessen bieden uw gasten deze kans. Voor of na de voorstelling in het theater of misschien wel op uw locatie. De circuslessen worden gegeven door het acrobatenduo Musa. Uw gasten krijgen dus les van échte artiesten. Een unieke belevenis!

Uit ervaring weten we dat volwassenen de circuslessen net zo leuk vinden als kinderen!

bedrijven.opmaat circusles

uw bedrijf / organisatie op het toneel

Wij nodigen u van harte uit om uw gasten vanaf het toneel zelf toe te spreken. Wintercircus Arlette Hanson zorgt voor een passende entourage. Eventueel ligt zelfs de hoge circushoed voor uw klaar! Hooggeëerd Publiek...
Ook voor een prijsuitreiking, productpresentatie of het overhandigen van een cheque is ons toneeldecor heel geschikt.

bedrijven.opmaat uitreiking

foto

Een foto van uw relaties, klanten of personeel op het toneel? Met de circusdirectrice of met circusartiesten? Een kleine of grote groep? Geen probleem!

Ook leuk: wij maken circusfoto's van uw gasten en zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar foto nog dezelfde dag kan downloaden.

bedrijven.opmaat foto

programmaflyer

Bij binnenkomst in het theater krijgt ons publiek een programmaflyer met foto's van de artiesten en interessante achtergrondinformatie. Speciaal voor uw gasten kunnen wij zorgen voor een programma met uw bedrijfslogo en een door u geschreven welkomstwoord.

bedrijven.opmaat programmafolder

uw bedrijf / organisatie in het theater

Natuurlijk zijn er vele manieren om uw bedrijf of organisatie in het theater zichtbaar te maken. Banners, vlaggen, posters, gadgets. Subtiel of uitbundig. Buiten, in de theaterfoyer of op het toneel tijdens de voorstelling... er is heel veel mogelijk.

bedrijven.opmaat in theater
Verberg
Toon