poster1213

1 miljoen bezoekers

Tijdens het 34e seizoen (2012/2013) bereikte Wintercircus Martin Hanson een heuse mijlpaal in haar bestaan:
de 1 miljoenste bezoeker werd verwacht!

Filmpje KNOP

Deze 34e voorstelling van Wintercircus Martin Hanson was tussen 24 november 2012 en
27 januari 2013 te zien in 34 Nederlandse en Belgische theaters. Naar de speellijst.

Naar het tourneedagboek van Arlette Hanson.

Winnaars van de Wintercircus Martin Hanson Publieksprijs 2012/2013.

Maak kennis met de medewerkers en de dieren.

Nikulins

Een absoluut unicum: neusbeertjes in het Wintercircus. Ze zijn reuze nieuwsgierig en heel actief. Hun specialiteit: klimmen en klauteren. De Nikulins zijn met hun neusbeertjes voor het eerst in West-Europa te zien.

Chu Chuan-Ho

Nog nooit kwam een Wintercircusartiest van zo ver weg: helemaal uit Taiwan. In Azi

Duo Fiasco

Cascade maken is in de circuswereld de vakterm voor: vallen, zonder geblesseerd te raken. De absolute specialiteit van Thijs (28) en Berl (28). Samen vormen zij een perfect komisch duo. Vroeger trainden ze samen, daarna gingen ze elk hun eigen weg. Maar nu hebben Berl en Thijs elkaar weer gevonden.

Szulita & Dennis

Ze staan aan het begin van hun carri

Roy Quaiser

Wat moet Roy (46) een engelengeduld hebben gehad met deze originele combinatie. Lama?s hebben namelijk een andere bewegingssnelheid dan pony?s. Nu voor het eerst in Nederland te zien: de 3 schattige pony?s Scott, Dolly en D

Alexey Chaynikov

Een aanstekelijke en razendsnelle act. Normaal wordt hoelahoep alleen door jonge vrouwen gepresenteerd. De op-en-top in conditie verkerende Alexey (46) geeft er een geheel eigen draai aan. De Rus is er al jarenlang succesvol mee over de hele wereld.

Hilbert & Jofri

Hmmm?. er klinkt iets bekends aan deze namen. Heeft u dat ook? Maar als duo hebben ze nog nooit in het Wintercircus gestaan. Ze hebben de handen ineen geslagen voor een gloednieuwe goochelact. Hun doel is ambitieus: de Publieksprijs winnen. Hilbert heeft een naam hoog te houden want hij is al viervoudig Nederlands kampioen goochelen (solo).

Oksana

Zeg je over kinderen wel eens dat het net jonge honden lijken, deze honden lijken juist op jonge kinderen zoals ze met elkaar spelen. Gelukkig lopen ze geen risico op blauwe plekken, bloedneuzen of geschaafde knie

company

Touwtjespringen met heel veel lol. D

Roy Quaiser

David Severins

?Think outside the Circle? is een po

Szulita

Deze elegante solo-act zou de fantasierijke verbeelding kunnen zijn van een lenige onderwaterprinses. Alsof het rekwisiet zojuist vanaf een bootje aan de oppervlakte uitgeworpen is.

circusorkest

Vincent van Lent: orkestleider / trompet, dwarsfluit, zang
Willy van de Pol: trombone en euphonium
Siebe Meijer: saxofoon en zang
Bas Bons: toetsen en zang
Kris Tiemens: basgitaar
Thomas Gerretsen: slagwerk

Trixi

Trixi bereidt zich voor op de huldiging van de miljoenste bezoeker van Wintercircus Martin Hanson. In welke stad de miljoenste bezoeker verwacht wordt? Dat is op dit moment nog niet bekend.

Jofri

Verberg
Toon